Trøtt

Jeg greier ikke helt fokusere. Våknet i morges (kl 11 av vekkerklokka)og var et vrak. Skalv, men det hadde nok med matinntaket i går å gjøre. Men dagen ble heldigvis bedre, jeg har vært og gått tur i byen, drukket te på cafe og vært på kunstutstilling. Det var ikke det helt store som var utstilt, men kjekt var det uansett. Lenge siden.. Bare jeg kunne fått litt inspirasjon igjen, og begynt med et eller annet prosjekt som jeg faktisk hadde gjort ferdig.

Nå har Tatou kommet hjem igjen til meg, akkurat nå ligger han og sover, helt avslappa. Sleit vel seg ut i sta når vi lekte 😉

Fått designet på bloggen LITT bedre enn det var i går, men lenge siden jeg har drevet med slike ting, så regner med den kommer til å se forjævlig ut ei stund til 😉

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s