Maybe, Maybe not..

Jeg er i tvhumør, samtidig som jeg gjerne vil gjøre tusen andre ting. Jeg vil ut å shoppe, jeg vil (kanskje) bake, jeg vil være kreativ og lage noe, jeg vil øve meg på gitaren.

Men ingenting blir gjort, ihvertfall ikke foreløbig. Fikk akkurat melding fra posten om at pakken fra netthandelen er kommet, så da blir det vel etterhvert ut og hente den. Ny vekt, litt skummelt for den har en fettprosentmåler, og jeg gruer meg. Det skal ihvertfall bli et bedre tall som møter meg snart.

Jeg går fram og tilbake på kjøpesentrene, greier ikke bestemme meg om jeg skal ha noe eller ikke. Samme med alt annet. Jeg er en skikkelig virrepinne, som ikke greier å bestemme seg for noe. Haha, vet ikke om det er et ekte ord en gang, men det er det jeg er. Som t-shirten jeg eier, MAYBE på framsida, MAYBE NOT på baksiden.

Akkurat nå har jeg planer om å bruke den neste timen i sofaen med et pledd rundt meg, og cola light med sugerør i hånda, og bare stirre på tv’en. Hunden er på besøk med foreldrene mine, så jeg har ingen plikter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s