Tidlig morgen

Våkna for en halvtime siden av et høyt brak, var midt i et mareritt, og bråvåkna med klump i magen. Trodde først at det var hunden som hadde velta buret sitt, men når jeg gikk inn til han, var han helt stille og buret sto støtt. På stua derimot, var katten litt her og der, og hun hadde velta noen svære ting. Så fant i hvertfall ut hva jeg våkna av 😉 Nå sitter jeg å vurderer hva jeg skal gjøre, prøve å sove litt til, til tross for klumpen som kanskje drar meg inn i et nytt mareritt, eller være våken og se litt på tv i stedenfor. Prøvde å ta ut hunden for at han skulle gjøre fra seg, men han har missforstått hele greia, og tror avispapir betyr do. Får heller ta opp kampen senere i dag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s