Strømbrudd

Strømmen hadde gått i hele området, inkludert huset her når jeg kom hjem igjen. Det passet fint lite, da kroppen også hadde et lite strømbrudd. Null energi, kaos i topplokket, og jeg måtte kjempe for å flytte en fot foran den andre. Heldigvis kom strømmen i huset tilbake etter ca en tre kvarter, og litt etter litt kommer formen seg også, men jeg må nok bruke dagens siste krefter på å gå siste turen med hunden nå om ikke så lenge. Så blir det å se på tv etter det, vet ikke om det blir en tidlig eller sein kveld i dag, jeg trenger å sove, få henta meg litt inn igjen, men det er for mange tanker foreløbig til at det kan skje på en stund. Ser ihvertfall fram til i morgen, da får jeg pengene mine, og skal på shopping. Har en liste, men får se om jeg greier å bestemme meg for noe.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s