Framgang

 Tatou har vært på sin første skogstur i dag, og jeg på min første på veldig, veldig lenge. Vi gikk en tur rundt området der jeg var innlagt rett etter ungdompsyk, på dps, der jeg var for å øve meg på å bo i egen leilighet. Opplegget derifra var elendig, og jeg har igrunn bare negative ting å si om den plassen, men det får så være.Jeg har lovt meg selv at dit skal jeg aldri tilbake. *Krysser fingrene* Jeg velger å tenke positivt, det er mye som har blitt bedre siden jeg var innlagt der. Jeg har blitt kvitt masse angst, jeg husker at jeg hadde på samme ekle sengesettet i de tre månedene jeg tilbragte der, fordi jeg var for redd til å spørre om hjelp om hvor jeg skulle finne rene sengetøy.

Nå skal jeg ned i fellesstua er på huset og spise middag. Lasagne i kveld, så blir det skal vi danse på tv’en tror jeg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s