Sunny day

Jeg har «allerede» vært ute og gått tre turer i dag. Det er fint å komme seg ut, og når det i tillegg er sol, som jeg fikk med meg, er jeg fornøyd. Tatou er utslitt, det er forsåvidt jeg også nå, kunne gjerne ha sove i  flere timer,men jeg skal heller sette på tv’en og slappe av litt med den, for jeg skal på gitarkurset i kveld også, så må få tilbake litt energi, og jeg trenger og sove i natt. I går var jeg jo på landet og der bakte jeg, det var bare det at de absolutt ville at jeg skulle ta det med meg hjem igjen, cookies. Det beste jeg kan få, men også noe av det jeg hater mest.  Første omgang med cookies og de endte i do, andre omgang fikk de bli i magen, men da som en tung, tung stein. Skulle ønske ting var lettere, både på det ene og det andre måten..

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s