Det er bare å bli ferdig med det

Har satt på alarm til klokka ti på halv ti i morgen, har hengt opp lapper overalt der det står «IKKE DRIKK», altså, ikke alkohol,men foreksempel min kjære cola light, eller vann for den saks skyld, jeg vil bare ha blodprøvene unnagjort, vekk fra systemet, og jeg er veldig glemsk. Derfor huskelapper. Noe jeg bruker på omtrent alt annet også. Det og lister. Grunnen til at det står ikke drikk på dem, er at blodprøvene skal taes fastende, altså ikke spise, no problem, men jeg kan heller ikke drikke noe etter midnatt og siden jeg er helt enormt avhengig av væske (cola light for det meste), så er det litt stress. Så nå har jeg tatt dobbel dose av sovemedisinen min, kanskje ikke helt godkjent av psykiateren min, men jeg skal spørre han neste time om han kan utvide det til to tabletter istedenfor en, sånn at jeg sovner, forhåpentligvis fort..

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s