Tom og sliten


Kroppen går på tomgang, jeg har omtrent 3% strøm igjen, vet ikke hva som vil skje hvis jeg ikke greier å lade meg opp igjen. Det ble ikke overraskende ikke noe valpetreff i dag, jeg lå i sengen uten krefter til å stå opp før  klokka halv ett, ett. Den siste uka har jeg brukt mye mer energi enn jeg egentlig har, og det er det jeg får svi for nå. Har jo også egentlig fast timeplan om at jeg skal inn til søs i morgen, men jeg måtte avlyse det også. Mamma og pappa er heldigvis så snille at Tatou får være hos dem i natt også. Kanskje han må være der til tirsdag også. Jeg føler meg mislykka. Jeg er faen meg ikke i stand til å gjøre noe.

Resten av kvelden, ja i mitt hode er det kveld klokka fem(!) for tiden, skal jeg tilbringe i sofaen. Med et pledd og med cola light i handa. Er jeg heldig kommer Zaphira(katten) hoppendes opp i fanget mitt etterhvert. 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s