Spørsmålstegn

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Vet ikke helt hva jeg føler.  Jeg er kommet hjem igjen etter en tur på bygda til søs, overnatta der i natt som var, og jeg merker jeg ikke er helt i storslaget nå.Det var litt godt å være der, samtidig som det var godt å komme tilbake til leiligheta mi. Hunden er kommet seg hjem igjen til meg, vært ute og gått tur ute i snøkaoset, føltes ut som om jeg gikk i en tåke. Det gjør det forsåvidt nå også, jeg er liksom ikke helt med. Jeg er her, likevel ikke.  Greier ikke tenke en gang, sitter bare og stirrer ut i lufta. Ikke et godt tegn.. 

Har forresten gått omgangsyka rundt om, så jeg er nok i fare for å bli syk. En del av meg er litt glad. Kanskje litt til av meg forsvinner? Det hadde vært fint.

Fikk akkurat boken Evig søndag i posten, har såvidt begynt å lese den, men det virker bra. Bra på en dårlig måte, fordi jeg kjenner meg litt igjen.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s