Skjerpings

Faen heller, snakk om å ikke være med. Var ute å gikk kveldstur med hunden, hodet følger som sagt ikke med for tida, så når jeg kom opp igjen og skulle til å låse meg inn i leiligheta mi igjen fikk jeg meg et lite sjokk. (INNE)Katten min sto utafor på gangen UTAFOR leiligheta mi! Stakkars lille Zaphira, hun har jo ikke vært der før! Skjerpings! Det verste er at jeg ikke fikk med meg at hun også gikk ut når Tatou og jeg gikk. Lei av meg selv nå! Skal ta en sovetablett sånn at jeg sovner, og forhåpentligvis er mer tilstede i morgen. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s