Under attack

 

Jeg er omtrent så sliten som jeg var på dette bildet der jeg har vært på reisefot i nesten to døgn, og jeg allerede var utslitt av ferien vi hadde vært på. Forskjellen er bare at i dag har jeg ikke gjort noe. Jeg har enten «slappa» av på sofaen, eller under dyna i senga. Jeg har riktignok vært nede i fellesstua for å spise middag i kveld, men for hver lørdag som går, blir det vanskeligere og vanskeligere å få ned noe. Jeg bestemte for første gang siden jeg flytte hit (3 1/2 år) hva vi skulle ha, taco. Tenkte det gikk greit, men det ble til at jeg la salatblad, agurk og mais utover ei lefse, og rørte det nesten ikke. Forresten minus 11 kg fra bildet ovenfor, tatt en av de siste dagene i juli, *kremt* så noe må da gå riktig. Jeg understreker nok en gang, jeg er IKKE pro-ana/mia, anbefaler ingen å følge mine spor, det er bare JEG SOM ER FUCKA og som FORTJENER helvete. DU VIL IKKE HA DET SLIK!

Litt usikker på om jeg skal poste dette eller ikke. Jeg merker at jeg strekker mine egne grenser på hva jeg synes er akseptert, så si ifra om jeg støter deg.

Jeg har forresten nedtelling til neste time hos psykiateren min, vet ikke helt hvorfor, for når jeg er der greier jeg ikke si et ord. Jeg vil så gjerne bare bli fri, slippe alt kaoset i hodet mitt, men det er dessverre ingenting å gjøre, ingenting som hjelper. 

 


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s