Tankefull

Jeg har så dårlig samvittighet. For at jeg ikke svarer når mobilen ringer, fordi jeg sa nei til at broren min skulle komme på besøk, for at jeg avlyste å reise til søs i morgen, fordi mamma må passe Tatou. Fordi jeg ikke orker noe, fordi gitaren står og støver ned selv om jeg har ny gitartime om et par dager og jeg enda ikke har øvd 1 gang. Fordi jeg spiste cheeseburger og en halv is til middag, selv om det er det eneste jeg kommer til å spise i dag,  for at jeg er så sliten og trekker meg unna alt og alle. For at tankene for en time siden var helt svarte, og jeg tenkte tanker som har hjemsøkt meg mange ganger før. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg er i live, men samvittigheten min gjør at jeg ikke blir borte.

Jeg er bare så sliten…

 


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s