Oppdrag utført

Dagen har i grunn vært fin, det har vært deilig å få en liten pustepause fra kaoset som har herja tankene mine en god stund nå. Det har vært så mye som har skjedd gjennom hele dagen, fra jeg sto opp i åttetiden, med tantunger som krevde sitt, til jeg nå sitter og ser på supernanny på tven, søs og mannen har lagt seg, så det er nok ikke bare jeg som har kjent på dagens utfordringer. Jeg gjennomførte svømmehallturen, og selv om det ikke var helt på topp ti lista mi av kjekke ting, så var det MYE bedre enn forrige gang som altså er 10(!)år siden nå. Det var ikke barebare å gå rundt i bikini og dusje i fellesdusj, men det gikk. Jeg er fornøyd med innsatsen, selv om tankene om at jeg ikke burde få gå fritt blant folk fordi jeg er så styggekkelfeit var veldig tilstede.
Det at jeg dro til søs alikevel var nok veldig lurt, jeg vet jo at det egentlig er det beste, gjøre ting, ikke bare tenke og trekke seg unna, meeen. Ofte lettere sagt enn gjort. Ble visst ei ekstra natt også, og i morgen skal vi reise til byen og shoppe, før vi reiser hjem til meg og skal ha en liten koselig halloween feiring, med utskjæring av gresskar og baking. Takk søs, for alt du er for meg!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s