Novembers første fredag

Hyttetur next.

Jeg har ikke vært på hyttetur siden jeg var ti, elleve kanskje da jeg var med en familie mamma jobba med og alt var på vei ned. På alle måter. Så dette blir min andre hyttetur noen gang, og mye av samme problematikken er fortsatt til stede i stor grad. Håper det går greit med maten, verden snurrer litt akkurat nå, regner med mamma kommer til å trykke i meg noe snart, for hun er på vei bort og vi skal på butikken og handle mat til turen. Kanskje rommet ikke spinner da. 

Ønsk meg lykke til. Kanskje det blir en fin tur. Kanskje jeg skal prøve meg på ski, får se.

Reklame

En kommentar om “Novembers første fredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s