Psyk på tur

Jeg våkna/ble vekt rundt klokka halv ti i morges. Og med en gang visste jeg at jeg hadde gjort en tabbe, burde bare sovet. For det er enn SÅNN dag i dag. Jeg er jo som sagt på hyttetur, og det var dekt på med svært frokostbord med mye «godt», jeg hadde ikke lyst på noe, hatet for det jeg trykte i meg i går lå som en tung klump i magen. 3(!) kakestykker for å feire mamma sin bursdag blant annet. Så jeg tok fram en nutrilettbar, spiste den og hadde null krefter, men ble mast på for å bli med i barnetrekket og prøve slalomski for første gang. Etter mye om og men ble jeg med og begynte til og med å glede meg litt. Ja, det hele endte i et panikkanfall i bakken, fikk ikke puste og begynte å gråte. Heldigvis var mannen til søs så snill at han hjalp meg ned til bunnen av det som der og da virket som en eviglang bakke. Ble kjørt tilbake til hytta og etter det har jeg næmest bare spist og spist, og enda har det ikke vært middag, de driver å lager den nå mens jeg ligger i senga og samler krefter. Håper kvelden blir bedre enn det dagen har vært så langt.

Reklame

2 kommentarer om “Psyk på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s