Helgen er heldigvis snart over

Hjemme igjen. Det har vært en slitsom helg, dagen i dag har jeg i grunn bare brukt til å sove, litt dumt når man er på hyttetur med familien og skal kose seg. Jeg blir så sint, skuffet, lei av meg selv. Må jeg alltid ødelegge?

På bilturen har det vært tankekjør nesten hele veien hjem,  og mamma er bekymra, vært hjemme i leiligheta mi i under en time, og allerede fått melding om  det går bra. Jeg svarte ikke. Så nå kommer broren min bort, han skal være så snill å gå kveldsturen til Tatou. 

Jeg er bekymra over tallet som kommer til å møte meg i morgen, nå når det har vært to veiefrie dager, og jeg har vært under observasjon av familen. Kanskje jeg ikke har spist så mye som det føles ut som, for søs kom bort og sa etter middagen i går kveld, «du må spise, hadde jeg tatt vekk cola’en (light) og redbull’en (sugarfree) framfor deg, all kofeinen, hadde du sovna sittendes i stolen». Jeg vet ikke, har mista litt begrep igjen…

Reklame

En kommentar om “Helgen er heldigvis snart over

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s