Hakk i plata

Det er dessverre det, hakk i plata. Dagene går i ett, med samme bakgrunnsmusikk, og det henger seg opp. Gang på gang med det samme faenskapet. 

Jeg er så lei av meg selv

Jeg skulle ønske jeg hadde energi, hadde noe vilje, noe jeg hadde lyst til. Jeg har lyst til å virkelig ha lyst til noe og greie å gjennomføre det

Det er 3 dager siden jeg virkelig burde ha vært på matbutikken og handlet noe, og nå begynner det å bli krise. Tom for tørkepapir, en rull igjen med dopapir, bare 2 flasker med cola light igjen,  noe som stresser meg veldig, noen sa til meg her en dag, cola’en er visst din beste venn. Og det stemmer nok. Høres helt sykt ut, og det er det sikkert også, men cola roer meg ned, og selv om jeg er klar over at det begynner å bli litt i meste laget pr dag, så gjør det ingeting, colaen er det eneste ene som jeg kan ha ned gjennom halsen og ned i magen uten å tenke meg om tusen ganger. Jeg drikker mye coca cola light, tror det ligger på 3 store flasker pr dag om jeg skal være ærlig med meg selv. Kanskje mer, slutta å følge med egentlig, noe som er deilig. Bare innta, uten skam.  Og nå som det er julesesong snart, er lett julebrus en storfavoritt i tillegg. Det er desserten min, noe jeg koser meg med. Jeg kaller det cola, men det er cola light, jeg vet det er feil, men jeg må liksom understreke at det er light, sånn at ingen tror jeg er ekkel som drikker med sukker. VET JO AT DET IKKE ER NOE GALE MED DE SOM  GJØR DET, DE ALLER FLESTE ER TYNN, MEN JEG KAN IKKE, vil ikke.

I går kveld var jeg veldig glad jeg ikke hadde vært å handla, for jeg gjennomsøkte alt som var av skap, kjøleskap(selv om jeg vet det er tomt), fryser, you name it, med desperasjon i blikket når klokka nærmet seg midnatt. Det er jo fucka, det er ikke slik det skal være. Jeg fant en halv nutrilettbar, en halv atkins, og av alle ting, ei boks med valnøtter..

Skammen når jeg våkna i morges, var så stor at jeg ikke orka å gå på vekta. For dagen var vond fra før, og den hadde bare blitt verre om jeg hadde sett tallet i dag.. Men nå  jeg snart på butikken, har ikke nok cola til i morgen en gang,så vet ikke hva jeg skal gjøre, hva jeg skal handle…

Kan ikke noen komme å restarte hodet mitt, tankene mine?

 Det hadde blitt satt stor pris på </3

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s