Vasketorsdag

Dagen i dag er foreløbig veldig tung. Brukte en time etter at jeg våkna, bare til å få krefter til å stå opp. Så slengte jeg på meg ei joggebukse, jakke og gikk tur med Tatou, må innrømme at det var sikkert litt for seint i dag, men dessverre ble det bare sånn. Får gjøre opp for meg i løpet av dagen, han er heldigvis ikke fornærma på meg 😉 Klokka tolv kom B opp, det er nemlig vaskedag i dag, hver torsdag, og selv om jeg virkelig ikke trodde jeg kom til å greie å gjennomføre det, sitter jeg nå i en nyvaska leilighet. Det er deilig. Selv om jeg bare greide å ta stua og kjøkkenet selv, og B måtte ta resten, får jeg si meg fornøyd. Bedre enn ingenting. Nå kommer søs og tantunge om 5 minutt, og jeg har enda ikke hoppet i dusjen, heller ikke stelt meg på noe som helst vis, sitter fortsatt i t-skjorta fra i natt, og joggebuksa. Liker ikke å gå i joggebukse, føler meg helt ekkel, ustelt, og enda jævligere enn hvis jeg greier å kle på meg. For jeg synes jo klær er gøy, jeg har mye klær, elsker å gå i butikker, synes det å finne rare antrekk er gøy. Skifter som regel både en til to ganger om dagen, det har jo sin egen grunn, men likevel.Men akkurat i dag er det vanskelig, vanskelig å gå i dusjen, finne klær, kanskje til og med ha litt maling i ansiktet. Jeg vet jo at jeg føler meg mye bedre da.. Meen, nå er de her jo som sagt om få minutter.. Jaja. *Krysser fingrene for at dagen blir bedre*

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s