Frokost?

Det var en ny vikar her på huset i formiddag(mandag) og gjennom noen dumme unødvendige spørsmål som ikke passet å bli spurt om da siden mamma var på besøk, fikk jeg vite at de loggfører hva jeg spiser. Hun spurte meg tre ganger om jeg hadde spist frokost i dag, med 3 forskjellige måter å spørre på. Jeg sa ja alle 3 gangene til hun endelig ble ferdig og sa, så da kan jeg notere ned i boka at du har spist da? Jadda. Hun snakket svensk så når hun spurte hva jeg hadde spist, «skjønte» jeg ikke hva hun sa og lo det bort. For jeg hadde jo ikke spist. Hun gikk, men så var det mamma da, HAR du spist? HVA spiste du? Og jeg ble svar skyldig, ok, kanskje det var i går jeg spiste da..
Var litt småforkjøla, er det forsåvidt enda så holdt på å avlyse planene vi hadde, men det var lettere sagt enn gjort. Ble med mamma hjem og spiste middag der. Dagens måltid.
Bakte grove rundstykker i kveld med G, hadde planer om å spise ett, men jeg hadde ikke noe pålegg, avtalte å reise på butikken en halvtime senere, men da var klokken blitt halv åtte så da så jeg ikke vitsen i å spise noe mer, dro på butikken, gikk fram og tilbake som en annen tulling og kom ut med vaskemiddel, våtfor til Tatou og ikke minst 9
store cola og en julebrus..
Jeg frøs rundstykkene, det får heller bli en annen gang..

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s