Indre krig


 

Jeg sier peace til verden, krig fører ingenting godt og fornuftig med seg, og det mener jeg, ingen fortjener å være i en krigssone,et helvete, men det er dessverre ikke bare den utvendige verden som kriger, er i krig. Hvorfor kan jeg ikke få oppleve hvordan det er å ha fred inni seg? At man ikke er sin egen verste fiende.  

Hun fører en krig mot seg selv

Men hvorfor hun fortsatt kjemper vet ingen

For hun kommer jo uansett til å tape

 

Likevel, jeg tar mot til meg, og sender et peacetegn i min retning, til min krig, mine daglige kamper. Kanskje det hjelper litt? Kanskje det gir soldaten (meg) litt ekstra styrke når det står på som verst, og jeg har mest lyst til å overgi meg, si at slaget er tapt. Kom og fjern meg nå.

Kanskje.

Jeg krysser fingrene


Reklame

2 kommentarer om “Indre krig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s