Terapi

Et bilde kan si mer en tusen ord. Det er ikke noe bra bilde, men det hjalp å male det. Selv om det begynner å bli en stund siden nå, skulle ønske jeg bare hadde greid å sette meg ned og bare begynne med ett eller annet kreativt, for jeg er jo egentlig en veldig kreativ person, men nå har jeg ikke hatt ork eller inspirasjon til å lage noe på en veldig lang stund. Håper jeg greier å lage disse julekortene jeg ser for meg i mitt indre, og ikke bare la det bli med tanken..

Reklame

2 kommentarer om “Terapi

  1. Wow, det var bra! Likte godt det blå partiet, og man kan se at det er malt med følelser. Håper du legger ut mer! Jeg bruker selv maling som terapi, men har ikke turd å vise det til så mangen. 🙂
    #Lilleblomst

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s