Tirsdag

Jeg har fått gjort litt idag, selv om humøret ikke er noe særlig, og jeg er forkjøla. Har vært 2 ganger på kjøpesenteret, grunnen til at det ble to ganger, var at jeg på første forsøk var alt for sliten, trøtt, og hodet verket. Men jeg hadde noe jeg måtte ordne, så prøvde en gang til senere etter å ha ligget i senga en stund. Jeg fikk ordna det jeg skulle, og plutselig fikk jeg den finfine ideen at jeg og støttekontakta mi som kommer i morgen kunne ha juleverksteddag. Jeg ble litt inspirert i et øyeblikk, men alt materialet til å lage noe ligger fortsatt i en pose ut på gangen, så vi får bare se i morgen..Jaja. Og så ble jeg hjem til mamma, der hun trykte i meg dagens måltid, og  så dro jeg raskt hjem igjen fordi jeg skulle bake sjakkruter, en julekjeks, nede i stua sammens med G.  Jeg har spist en, men prøver å ikke tenke noe mer over det, for det blir bare med en. Og med ei tacolefse som det eneste andre i dag, er det greit nok. 

Jeg liker julen godt , nå når det enda er lenge til. Jeg liker at det er julebrus i butikkene, at butikkene og gatene begynner å bli pynta, bake til jul, liker og være tidlig ute med julegavene, er faktisk straks ferdig, vært det i en måned, men når julen først kommer, da er det en litt annen sak. Da er det så mye som skulle vært bra, men som dessverre ikke er det. Jeg blir så lei av og se at ting ikke er bra når alt burde vært bra, for jula er jo en slik festlig tid der alt er kjekt. Jaja, får bare vente og se om denne jula overrasker meg positivt. Jeg tviler. Jeg har ikke et snev av religiøsitet i meg, så selv om det er lite «riktig» å si, så handler jula for meg om gaver. Jeg liker veldig godt å få gaver, og jeg liker veldig godt å gi gaver. Liker reaksjonene til familien når de åpner opp pakkene fra meg. Det er i alle fall kjekt.  Og selv om jeg egentlig er alt for gammel, så tar mamma igjen for det tapte, at jeg og lillebror ikke hadde skikkelig kalender når vi var små, så pakkejulekalender blir det, så det jeg gleder meg til er å våkne opp i 24 dager  til en liten gave. Mamma er snill ❤

Når jeg for fire dager siden fikk spørsmålet om jeg hadde farga håret på nytt, fordi det var så glans i fargen, merk, fett hår, men det er ikke så godt å se forskjell når håret er grønnblåttt, og jeg enda ikke har funnet krefter nok til å få vaska det, bør det snart komme litt energi inn i kroppen min og ta over slik at jeg får gjort både det ene og det andre. Jeg dusjer hver dag, så får bare se det «positive» i at jeg ihvertfall greier å gjennomføre det..

Så må jeg ut hente Tatou snart, og etter det skal jeg ligge under et teppe i sofaen, kanskje med musikk på stereoanlegget, eller med tv’en på.  Får se hva spennening kvelden bringer :S

Mørket har litt overtaket nå, merker det dessverre litt for godt selv om jeg prøver å være postiv. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s