Bilskade?

Kunne dagen bli bedre? Jo, selvfølgelig. Ca ett kvarter etter at jeg posta det siste innlegget ringte det på døra og personal x kom inn, jeg var i så dårlig forfatning at jeg ikke greide å snakke, så vidt bevege meg fra sofaen for å åpne døra. Hun sa ingenting om hvorfor hun kom kvart over sju, men spurte, du er her ja? Så anbefalte hun meg å ta en eventuell, noe jeg gjorde, og vi bestemte at vi skulle kjøre en biltur etter en halvtime, sånn at eventuellen skulle få virke litt. Så gikk hun… Det er så forskjell på hvordan dagen min blir basert på hvem som er på jobb.. Klokka ti på åtte var vi på veien og hun spurte, du har vel ikke lyst en tur på kjøpesenteret? Jeg rista på hodet. Det var jo ti minutt til butikkene stengte, og et kvarter å kjøre for å komme seg dit. Vi kjørte litt rundt, og så lurte hun på om hun kunne stoppe på meny for å kjøpe seg noe mat. Selvfølgelig kunne hun det. Problemet oppsto når hun skulle åpne bildøra si etter at vi hadde parkert, døra føyk rett inni bilen ved siden av, og der var både eieren og passasjeren inni. Det ble ikke noe skade, de så de ihvertfall ikke nå, men nå var det jo mørkt. X sa beklager til eieren og gikk inn på butikken. Jeg satt i bilen, skulle jo ikke ha noe. Den andre bileieren gikk så ut av bilen sin igjen og skrev ned bilnummeret mitt, ja for det er min bil, det er jeg som  står som eier, selv om jeg ikke kan kjøre den selv. Og for at personalet her på huset skal kunne kjøre den i forhold til kommunens regler og forsikring måtte jeg skrive under på at all kjøring går på mitt ansvar, min regning, altså alle skader. Så nå krysser jeg fingrene for at det ikke ble noe skade i dagslys heller. Selv om jeg er av den mening at det var jo X sitt gjøremål, det var hun som ville stoppe på butikken, for å kjøpe mat til seg selv, så det er hun som står for eventuell erstatning, vet jeg ikke om jeg må betale hvis det er skade…Det hadde vært noe helt annet hvis det var jeg som skulle ha noe på butikken og hun skulle være med inn, da hadde jeg tatt det på min kappe, men denne gangen skulle jeg faktisk bare vente i bilen sånn at x fikk handle til seg selv.

Flotte greier

Reklame

4 kommentarer om “Bilskade?

 1. Håper virkelig at du slipper noe tull med det der! Og jo, jeg er enig med deg. Dere stoppet på butikken for ett ærend for henne og ikke for deg, så nei da er det faktisk ikke ditt ansvar. Sånn egentlig. Men så er det jo du som står som eiger osv, men ja det vil gå på deg. Men blir det noe annet, burde der du hører til stå for ansvaret!
  Tenker på deg ❤ Håper du får noen gode dager fremover, virkelig ❤ Stoooor varm kleeeeem! ❤

  Liker

 2. apologize: Ja, det håper jeg også, men har ikke hørt noe enda, så krysser fingrene for at det gikk bra.
  Takk, det varmer, har vært en veldig tung periode den siste tida, så noen gode dager hadde blitt satt stor pris på, det samme gjelder for deg, du fortjener det! ❤

  Liker

 3. Krysser fingrene for at det har gått bra jeg, vi må bare håpe og tro 😉
  Håper alt jeg kan for at det kommer noen bedre dager for deg, og at det allerede kan starte fra idag av ❤ Stooor klem ❤ Takk 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s