Tidlig morgen

 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om hvor stor angsten min til tider er, jeg begynte, men greide ikke fullføre. Ikke nå. Kanskje senere.

Kroppen gjør vondt, hodet er trøtt, men selv etter å ha våkna altfor tidlig, halv sju, sånn som jeg regner med normale, friske mennesker gjør hver dag, men noe jeg aldri greier å gjennomføre en dag med uten å sove mer på dagen, har jeg funnet krefter til å vaske håret. Jaha, ikke akkurat noe stor oppgave, sånn egentlig, men det har vært vanskelig. Så nå sitter jeg her, med nyvaska hår, «pynta» meg med shorts og greier, og føler meg bedre. Vurderer til og med å lakke neglene. Leiligheta derimot, ser ut som en eneste stor roteplass. Det er ting over alt, noe som stresser meg litt, jeg er jo et rotehue, men en plass går grensa. 

Kjøpte meg et flaxlodd, av typen julekalender i går, men ble spurt om legg før jeg fikk kjøpe det. Positivt? Vet ikke. Tror det er 16(?) år som er aldersgrensa. Jaja..

*krysser fingrene for at dagen i dag ikke gjør like vondt som den i går*

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s