«Nå skremte du meg»

Det er tydelig at alle går litt på tå for tiden, at foreldrene mine er på vakt. Det er ikke meningen å bekymre dem, virkelig ikke. Jeg er bare ikke i form. Da jeg ikke akkurat var i noe godt humør i dag når mamma så meg, og de skulle på besøk til noen venner av seg nå i kveld, og det ikke har vært noen jeg kjenner/som kjenner meg på jobb, så tror jeg mamma var litt i tvil på om de skulle dra. Men de dro, og det er jeg veldig glad for, hater å ødelegge, å gjøre folkene rundt meg triste. Men plutselig nå for en halvtime siden fant jeg ut at jeg skulle manne meg opp å plukke opp gitaren som jeg ikke har rørt på ukevis, den var selvfølgelig ustemt, og jeg aldri har stemt en gitar før, men jeg er så heldig å ha en elektronisk dings innebygd på den som gjør at den sier hvilken tone(?) den og den strengen spiller, jeg fikk til alle uten om H( som jeg forresten fikk vite het B på gitaren min) og ringte til pappa for å spørre etter hjelp, han svarte ikke, så da ringte jeg til mamma. Hun heller tok ikke mobilen. Etter få sekunder ringte hun på igjen og spør engstelig, er det noe galt? Så snart jeg hadde fått avkrefta det, og sagt hva jeg lurte på, kom det NÅ SKREMTE DU MEG. 

Huff, kanskje jeg ikke er den eneste som ikke har det noe godt nå, og det gjør veldig veldig vondt fordi jeg vet at det er jeg som gjør at mamma er redd. Min skyld at hun stresser.

Jeg hadde et fint minutt i sofaen isted, Tatou lå på fanget mitt og kika meg i øynene, og så kom Zaphira hoppende opp i sofaen også, selv om hun ikke ble der lenge, og jeg kjente en ro jeg ikke har kjent på leeenge nå, det var så deilig. Men så kom skyldfølelsen, bare noen timer før hadde jeg tenkt dumme tanker, kanskje det hadde vært best om jeg ble borte? Jeg fikser ikke noen ting uansett. Tatou fortjener bedre. Samme med Zaphira. 

Følelsene og tankene hopper hit og dit, jeg greier nesten ikke følge med. Det er fullstendig kaos inni meg. 

Jeg lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom neste uke.Innholdet i forhold til vanlige folk er jo minimalt, men for meg, spesielt nå, er det nesten litt uoverkommelig.

 Det er valpekurs på mandag og tirsdag, noe som kommer til å kreve enormt av meg, og fra søndag ettermiddag (imorgen) til mandag skal jeg overnatte med søs, vi skal bake, begynne på julebaksten. På tirsdag har jeg jo egentlig bestemt meg for at jeg UANSETT HVA skulle komme meg på gitarkurset, selv om jeg ikke har fått øvd noe (Ja, jeg stemte gitaren, men når det var gjort var jeg utslitt igjen og måtte legge den fra meg) Men jeg vet ikke. Nå kom jo dette valpekurset både denne tirsdagen og neste ukes tirsdag, og så er det vel snart juleferie for musikklærere? 

Jeg beklager hvis ordene mine er litt «all over the place», om det er rotete setninger innimellom. Det er som sagt litt vanskelig å konsentrere seg..

 

Reklame

En kommentar om “«Nå skremte du meg»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s