Tanker

Jeg holdt på å avlyse besøket til søs, faktisk så ringte jeg og sa at jeg ikke orket, vi fikk heller ta det igjen en annen dag, men HELDIGVIS greide hun å få meg til å skifte mening og nå ligger jeg på gjesterommet deres og forhåpentligvis er det ikke så altfor lenge til jeg sovner. Jeg VET at det som oftest er bedre å komme meg ut, gjøre noe og ikke bare skyve alle vekk, men det er dessverre lettere sagt enn gjort. Energinivået er fortsatt på bunn, jeg har omtrent bare sett på tv mens jeg har vært her, men det har vært deilig å få litt avledning. Nå har dessverre tankene skrudd seg på fullt og jeg prøver å ikke tenke på hva jeg har spist i kveld, alle tingene jeg må gjøre neste uke og stresse med at jeg «bare» kan sove til halv elleve i morgen og etter det er det fullt program omtrent hele dagen, med første dag på valpekurs i morgen kveld, jeg blir full av angst bare av å tenke på det. Tenk om det er i grupper? Da må jeg forholde meg både til Tatou og MENNESKER som kanskje forventer noe av meg. Håper det går bra i morgen og at jeg sovner snart, jeg er veldig trøtt…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s