Tannhelse, munnskyll på resept?

Noen som vet? Jeg leste en plass at man kan få et spesielt munnskyll på resept hos tannlegen som forebygger skader på emaljen? Er det noen som har noe erfaring med dette? Jeg har generelt veldig dårlige tenner, og det skyldes nok mangt, medisiner, mat/ikke mat/dårlig mat/oppkast og mye cola light. Jeg har heldigvis gratis tannlege, og jeg går fortsatt til distriktskoletannlegetjenesten(?), noe som både er postivt og negativt. Jeg har gått dit fra jeg var lita, og vekta har svingt enormt gjennom de årene jeg har vært gått der. Jeg har nå nylig fått en ny tannlege som virker veldig grei, men jeg er litt i tvil om jeg tørr og spørre om et slikt munnskyll (hvis det finnes), og hvordan jeg i det hele tatt skal få formulert setningen hvis jeg greier å spørre..Jeg er litt redd for å miste alle tennene mine til slutt, drømmer om det stadig vekk, selv om det forhåpentligvis ikke kommer til å skje.  Skal dit på onsdag, så om noen som har noen tips, hadde i så fall blitt tatt i mot med takk 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s