Failure

Jeg klarer faen meg ingenting. Valpekurset? Joda, møtte opp, fikk med meg en fra huset som vet mye om hund, men tror dere jeg greide å gjennomføre? Jeg gikk etter omtrent ti minutt, angsten var for stor, og de andre hadde allerede møttes et par ganger før, de var kommet mye lengre enn meg og Tatou, og kurset var ikke akkurat så veldig bra opplagt, meeen, likevel, alle de andre greide å være der, bare jeg som er en eneste stor failure…Når det gjelder alt. 

Jeg er tom. Selv om alt er et eneste stort kaos. 

Reklame

4 kommentarer om “Failure

  1. Husk å sjekke ut Cesar Milan, så kan du lære litt om hund mens du ligger i senga(: Det er jo ikke det samme som erfaring, seff, men jeg tror det hjelper på motivasjonen, og den generelle kunnskapen:)) Lykke til!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s