Dagen i bilder


Bursdagskaka jeg bakte, man ser det ikke så godt på bildet, men den er forma som et hjerte. Ble overraska over smaken, ble ikke så verst, sjokoladekake med aprikossyltetøy og melkesjokoladeglasur og fondant på toppen. Den skulle bli så mye finere, hadde alle planene klare, meeen, hverken formen eller tida strakk til, så det ble et halvhjerta forsøk dessverre..

 For å komme meg igjennom dagen uten å sovne(noe jeg forøvrig gjorde uansett, sovna i lenestolen på stua ;/), hadde jeg tatt med meg en liter hjemmelaga redbull sugarfree, helt genialt forresten, mye billigere enn å kjøpe en boks til 21 kr, du får istedenfor maange flasker fra en essensflaske til 59 kr. Problemet er bare at de ikke selger den sukkerfrie varianten her i Norge, så må tenke ut noe klokt når lageret mitt er tomt.

Man innser at det er lenge siden man har børsta katten når håret som følger med børsta er mer enn en håndfull. *dårlig samvittighet*

Zaphira på jakt etter godbiter, Busted 🙂

Etter en laaang, men noenlunde grei dag er jeg helt utslitt. Søs fikk ihvertfall en koselig bursdagsdag, selv om vi egentlig ikke gjorde noe spesielt. Ble veldig stressa da jeg fikk vite at familien til mannen til søs kom for å spise kake likevel, de kunne egentlig ikke, men, kom meg igjennom det, selv om etter å ha spist kake gjemte jeg meg på gjesterommet, liggende og med null krefter igjen, hodepine som var veldig intens, en kropp som gjorde vondt, og kvalme. Om jeg begynner å bli syk er jo noe jeg kan spørre meg selv om, men vet ikke om det heller var kroppen som reagerte med fysisk smerte etter å ha dratt strikken litt langt gjennom hele dagen.. 

Nå er planen videre for kvelden å se på tv til (forhåpentligvis) hodet også vil ha en pause.

God natt til dere alle

Reklame

16 kommentarer om “Dagen i bilder

 1. Aaaawe, den pusen var nydelig søt da ❤ *smelt*
  Tenkt på deg, siden du skulle feire bursdagen med søstra di idag – du er sterk vennen ❤ Og den kaka, jeg syns virkelig den var vakker og flott 😀 Du har vært flink ❤ Vær stolt av deg selv! :* Shiiit, det med slik du følte det etter du hadde spist minner om slik dagene mine har vært den siste tiden… Tenker på deg, håper du får en god natt ❤

  Liker

 2. apologize: Å, det ble jeg rørt av, at du har tenkt på meg ❤
  Kaka kan nok diskuteres, men takk skal du ha 🙂 Huff, det er ikke noe bra, ikke i det hele tatt, Vet du hvorfor da? Takk, det samme. Sov godt når du legger deg 🙂

  Liker

 3. Hadde hvertfall ikke fått til den kaka, mn så suger jeg i baking da :p Så det e kanskje lite trøst.. Hehe.. Aner ikke.. Ska på ny lege kontroll imorgen, så får bare se 🙂 Ønsker deg en god natt ❤

  Liker

 4. Jeg synes kaken var kjempe søt, jeg tenker din søster ble glad for den. Skjønner godt at du er sliten etter en sånn dag. Håper du får sovet god i natt. Sender litt tryllestøv din vei, kanskje det funker 😉 ❤

  Liker

 5. Nei, og de bare utsetter alt sammen… Dra på legevakten om du blir verre, kom tilbake på Mandag om du ikke er bedre… Bla,bla,bla! Ja jeg blir nå liggendes her hele helgen, så den blir sikkert helt okey 😉 Stooor kleeem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s