Fucked up

Ingenting slår det å spise i det skjulte. Jeg er lei, dritlei av meg selv. Jeg spiste dagens første «måltid» klokka halv seks, en bolle som mamma tvang i meg etter vi kom ut fra matbutikken, så kjørte hun meg hjem igjen, sånn at jeg kunne være med på fellesmiddagen i stua, pizza som det skulle være i dag. Jeg begynte «middagen» med å sluke i meg 100g sjokolade, før jeg gikk ned i stua, spiste et par gafler oppskjærte biter pizza, nok, jeg skulle jo være flink, ikke la andre se meg spise, satt og så på at de andre spiste, venta til alle de andre hadde gått, gikk opp igjen i leiligheta mi og der fortsatte jeg herligheten med en donuts, og fulgte så på med nye 100 g sjokolade. Nå er jeg litt i tvil hva jeg skal gjøre..For donutsen var jo i en FIRE pakning, og det var 2 store sjokoladeplater for 30 kr på rema, og det er bare den ene som er spist. Og foreløbig er ingenting kommet opp igjen.. Nå begynner tiden å renne ut også. Faen.

Reklame

4 kommentarer om “Fucked up

  1. anhnguyen: Takk skal du ha ❤ Det ringte på døra, fikk besøk i en liten stund, så da ble det ikke noe av noe, som jeg kan si heldigvis for nå. Skal gå å avlevere "restene" til noen, slik at de ikke ligger i leiligheta mi og i bakhodet mitt. Huff, nei det er ikke noe lett..

    Liker

  2. Tenker så på deg ❤ Er på slike dager jeg skulle ønskt du hadde noen med deg, som kunne støttet deg og holdt deg i handa. Du er sterk vennen og verdifull, aldri glem det ❤ Er her ;*

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s