Noe du lurer på?

Slenger meg med jeg også.Bare å spørre om alt og ingenting, skal prøve å svare så godt jeg kan innen en uke (hvis noen gidder spørre om noe)

 

Sånn ellers har jeg sittet foran dataen i over en time nå, prøvd å skrive ned noe fornuftig, men det blir bare til at jeg skriver et par setninger, ombestemmer meg, sletter og på’an igjen. Før det igjen fikk jeg masse energi, skulle gjøre alt og ingenting, mista selvfølgelig all energien etter at jeg hadde tømt skuffer og skap på jakt etter gamle bilder, ord, minner. Så nå er leiligheta mi nok en gang rotete, noe som irriterer meg litt fordi jeg (og mamma) rydda så fint i går(?). Jeg er og blir et rotehode dessverre. 

 

Zaphira og Tatou har begynt på juletida forresten 😉 Skulle ta bilde av de i lag og ha bildet på hjemmelaga julekort, ideen var at de skulle være «oppstilt» på et teppe, men det funka dårlig, så da ble det heller det bildet under som ble brukt (begynt på), ble litt kult det også da. Haha, de har forresten fått hver sin julekalender med godbiter i, en godbit hver dag fram til jul. De henger fint opp på veggen. Man må finne på gøye ting for å holde motet oppe. Og siden jeg er så heldig at jeg får en julekalender selv av mamma, blir det ekstra gøy. Det gjør det litt lettere å stå opp når man kan begynne dagen med å åpne en liten pakke.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s