Angstfyllt tur ut

Angsten fyllte meg opp til ørene, men Tatou måtte ut, og jeg hadde dårlig samvittighet for at det har blitt få turer som jeg har gått med han i det siste, så jeg trossa angsten, tok på meg sko, skjerf, og tok på meg musikk på ørene. Problemet var bare at jeg ikke fant de skikkelige øreklokkene, så de jeg brukte var ødelagt og musikken kom og gikk, noe som ikke gjorde turen noe lettere.Turen ble ikke den lengste, men heller ikke den korteste, nå er jeg utslitt, fysisk kvalm av all redselen, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Tok halv ni medisinen min nå, der er det både truxal og sobril, så håper det hjelper om litt..

Reklame

2 kommentarer om “Angstfyllt tur ut

  1. Prøv å vær stolt over at du ihvertfall klarte å gå ut. Ikke noe kjekt at den ble så angstfull og at du nå er helt utslitt 😦 Håper medisinene hjelper deg litt nå!! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s