Mareritt

Jeg våkner, men er fremdeles en plass mellom virkelighet og drømmeland. Klump i magen og kroppen skjelver. Jeg er kjemperedd. Kroppen og hodet er så trøtt, men jeg vet at hvis jeg gir etter, kommer jeg bare til å dette inn i et nytt mareritt, en ny helvetesverden. Prøver alt for å våkne skikkelig, setter på musikk, leser på nettavisene, men ingenting funker, jeg MÅ våkne nå sånn at jeg kan prøve å sove litt til, klokka viser 8.17 og jeg VET at jeg trenger mer søvn. Jeg blir stressa, for i dag har jeg til og med vekkerklokke på, siden mamma skal komme og hente meg klokka elleve. Faen. Dette blir en fin dag…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s