Litt stolt og litt flau

Støttekontakta kom klokka halv ett i dag, før det hadde jeg vært en tur hjemmom hos mamma og avlevert Tatou, han skal overnatte der i natt. Tenkte over det, har faktisk hatt han hjemme hos meg som mitt ansvar i over en uke nå uten avlastning, og selv om det har vært tungt, er jeg litt stolt. Jeg klarte det, selv om jeg er dødssliten. Så skal bli litt deilig med «fri».. 

Jeg var veldig slapp når støttekontakta kom, hun kom med spørsmål om jeg fikk i meg noe energi, jeg svarte: redbull. Hun sa jeg hadde krympa siden sist, og selv om jeg vet det ikke stemmer ble jeg litt glad. Vi fant ut at å spise noe kanskje ikke var så dumt, så vi tok bilen, kjørte til sentrum og gikk inn på en «asia» butikk, handla sesamfrø, sesamolje, en bit ingefær, hvitløk, chilli, østerssaus(?) og brokkoli. Hun kokkelerte, ble spennende, to forskjellige varianter av brokkoli, godt var det også. Må innrømme at jeg ble litt flau når alt av matlagingsutstyr, fra stekepanne til komfyr var dekt av støv, det er bare et av mange bevis på hvor lenge siden jeg har laget noe ekte mat her hjemme.. 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s