Stein i magen

Skammen fra i går kveld sitter som en tung sten i magen, jeg greier ikke fatte det jeg gjorde. Jeg leita i søpla etter et rundstykke som jeg hadde kasta ett par dager i forveien(?). Jeg kasta det fordi jeg ikke skulle spise det, jeg kjøpte det bare fordi jeg ville få mamma til å bli stille. Men, i går kveld, når klokka nærma seg tolv, gikk jeg nedi søppelposen, leita og fant. Rundstykke smakte rart, og jeg synes det var jævlig å sitte å spise det. Men spise det gjorde jeg. Og det var ikke det at jeg ikke hadde spist før på dagen heller,  neida, spist hadde jeg. Jeg er flau. Jeg er ekkel. Jeg skammer meg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s