Dagen

i dag skal bli bedre enn i går, Det er både ting som stemmer for og mot det allerede, et positivt tegn er at jeg ikke er så full av angst, og at marerittet fra i natt ikke sitter like godt i som det pleier å gjøre, Jeg fikk åpne første kalendergava mi, i dag var det en «juleeskerhobbyting» som lå i papiret. Negativitet derimot er det faktum at jeg sitter å spiser smågodt klokka elleve, at vekta har gått opp 2(!) kg fra torsdag, at jeg er veldig sliten. Men jeg velger å tenke positivt. Dagen i dag skal bli bedre enn i går.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s