Dropout

Da har jeg droppa ut av gitartimene på papiret også. Det er et nederlag, for jeg har jo egentlig lyst til å lære meg å spille gitar, men det ble for mye. Og det knuser meg . At 20 minutt en gang i uka ble for mye forventninger og press til at jeg greide å gjennomføre det. 20 minutt! Det viser bare enda tydeligere at det å jobbe bare så lite som ett par timer i uka er uoppnåelig. Ihvertfall nå. Jeg skulle ønske jeg hadde noe fornuftig å si hvis noen spør meg om hva jeg driver med for tiden. At jeg kunne sagt at jeg jobber. Eller går skole. Den gang ei…
Sånn ellers stresser jeg veldig, er alltid forsinka, alltid noe som ligger i bakhodet og ødelegger. Skulle ha gjort det. Og det. Og det. Og det er jo LITT rart i og med at jeg har all verdens med tid. Sånn egentlig.

Er på overnattinsbesøk hos søs, har stekt pepperkaker og gått en lang tur med hunden. Nå er planen å sovne så fort som mulig, for jeg er veldig trøtt..

God natt til dere alle!

Reklame

4 kommentarer om “Dropout

  1. Det er noe drit å ha det sånn. Kjenner altfor godt til det. Alt som skulle vært gjort, som ikke blir gjort fordi jeg er for sliten eller trøtt.
    Jeg synes ikke du skal ta det med gitartimene som et nederlag. Nå trenger kroppen din all hvile den kan få, ikke noe stress og press, på noen som helst måte. Ta tiden til hjelp ❤
    Skjønner at du gjerne skulle hatt noe å si når folk spør deg hva du driver meg. Synes selv det spørsmålet har vært og er veldig vanskelig. Jeg lyver å sier at jeg er i jobb, selv om jeg har vært sykemeldt i 2 måneder. Jeg orker ikke å begynne å forklare og snakke om dritet. Kanskje du kan ta en liten hvit løgn, hvis du ikke vil snakke om den egentlige grunnen. Som å si at du er jobbsøker eller noe?
    God natt ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s