Takk kjære mamma

Mamma kom med en overraskelse som ble satt stor pris på når jeg møtte henne før i dag. Du skal ut å reise, så du blir på tur på bursdagen din. Vi reiser mandag 17., feirer bursdagen din på tirsdag, har onsdag til å tusle rundt og reiser hjem på torsdag den 20. Det er to flyvninger, altså ikke direkte, det er ikke USA, men det er heller ikke Norge.Du får vite det når vi sitter på flyet.  

TAKK mamma, du aner ikke hvor mye det hjelper. 

Jeg fikk et lyspunkt, noe som er snart. Jeg liker å reise, det er faktisk noe av det beste jeg gjør. Få nye inntrykk, oppleve verden.                                                                                                                              Jeg har det som regel bedre på tur enn hjemme, men jeg pleier også å dette ganske kraftig sammen når vi kommer hjem igjen fra en reise. Men det er det så absolutt verdt.

Jeg gruer meg til bursdagen min. Det gjør jeg alltid. Det kommer alltid tårer, alltid tunge tanker. Men selv om det nok kommer i år også, hjelper det på å være vekke fra vandte omgivelser.  Jeg har en misstanke om at det er Praha det er snakk om, siden hun sa at det er yndlingsbyen min i Europa, men jeg vet ikke hundre prosent. Og jeg vil heller ikke vite. Vil ha litt spenning. 

«Så nå må du våkne opp litt» sa hun når hun hadde sagt at vi skulle ut å reise.  Og det håper jeg så inderlig at jeg klarer. At turen blir vellykka, at jeg greier å kose meg, slappe av, og ha energi nok til å finne på ting. Mat stresser meg, for først er det at vi reiser til ubestemt reisemål mandagen den 17, kommer hjem igjen torsdag den 20, og reiser opp til hytta for å feire jul der på lørdag 22, og blir der til 26.. Så jah. Det stresser meg. Jeg kommer ikke til å ha kontrollen selv, jeg blir rundt folk hele tiden lenge. Og det skremmer meg. Håper det ikke blir noe tull. Krangling. Tårer. Håper det blir fred i hodet mitt.

Reklame

9 kommentarer om “Takk kjære mamma

  1. Dette hørtes jo bare helt fantastisk ut! Litt gøy å ikke vite destinasjonen også, men kanskje litt skummelt. Gleder meg til å høre hvor dere var når dere kommer tilbake 😀

    Liker

  2. Det høres ut som en utrolig god mulighet til å utforde spiseforstyrrelsen og la den friske delen ta kontrollen. Prøv å la det positive kvele det negative, og prøv å fokuser på det positive i juletiden. Jeg vet at det er vanskelig, men at du er borte fra hjemmet, hverdagen, det kan gjøre det lettere. Det er nye rutiner, nye ting å forholde seg til. Det er angstfremkallende, men det utfordrer spiseforstyrrelsen, og om du prøver kan det være til din fordel! Jeg er full, så sorry om det er skrivefeil.. hehe.. glad i deg

    Liker

  3. Åå så kjekt 😀 Praha i juletider kunne jeg virkelig tenkt meg, den byen er jo helt fantastisk. Håper du får en kjempefin tur uansett hvor dere ender opp og at dumme tanker holder seg vekke på bursdagen din. Håper også at det ikke blir for mye stress med tanke på mat. Stor klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s