Dette er meg

(Har sletta bildet nå, men sletter ikke innlegget for da forsvinner alt)

Jeg følger i Shatteredinpieces sine fotspor og poster et bilde av meg selv. Det kommer til å bli sletta i løpet av kvelden og det er ikke fordi jeg vil ha kommentarer om hvor «pen» jeg er, for det vet jeg at jeg ikke er, jeg er rar og annerledes og det er greit. Jeg er meg selv. Tenkte bare å gi dere et ansikt til bloggen.

 

(er forresten dritnervøs om jeg skal gjøre dette eller ikke)

Reklame

8 kommentarer om “Dette er meg

  1. shatteredinpieces: Det er dritskummelt! Men også litt befriendes. Nå satser jeg på at ikke noen som ikke burde sett det ser det 😉 Takk, men det er et skikkelig kråkereir for tiden, har ikke hatt ork til å børste det, og jeg er også ganske hårsår 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s