Forbudt glede og et smil (Obs, kan trigge)

Plutselig bobler det inni meg, jeg kjenner en glede jeg ikke har følt på lenge. Men det er en forbudt glede. En glede som egentlig ikke er en glede. Som fører med seg mye smerte og faenskap. Likevel sitter jeg her og smiler for meg selv, smiler så bredt som jeg ikke har gjort på mange, mange måneder. For å forklare nærmere så sjekka jeg bmikalkulatoren (igjen) og fant ut at om jeg går ned 12 kg er jeg der jeg jeg drømmer om å være. Undervektig.

Faen

Reklame

10 kommentarer om “Forbudt glede og et smil (Obs, kan trigge)

  1. Jeg skjønner at det kan glede deg, selv om det egentlig ikke er noe positivt. Som du sier, «forbudt glede». Jeg håper bare du slanker deg på riktig måte, sånn at kroppen ikke blir ødelagt, du har tross alt bare én kropp og ett liv. Så tenk deg om, vakre deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s