Prosjekt kaffedrikking

Jeg har aldri vært noe fan av kaffe, synes det smaker noe skikkelig dritt, men nå må jeg nesten bare innse faktum. Jeg må begynne å drikke det. Ikke fordi man «må fordi man er voksen», men på grunn av at jeg er veeldig lei av å være trøtt hele tiden. Nå skal det altså sies at det egentlig ikke er små mengder koffein som egentlig kommer ned iløpet av en dag, det drikkes cola light til gullmedalje gjennom (nesten) hele døgnet, og jeg har da også en sodastream maskin som jeg lager en sukkerfri energidrikk av. Problemet er at det ikke er nok. Jeg er fortsatt trøtt. Og det er slitsomt å være trøtt, ironisk nok. 

Jeg fikk en dolce gusto kaffemaskin i november i fjor, der det går an å lage chai latte og caffe mocca. Det vil si, det er det jeg brukte den til før den ble forbudt. En caffe mocca er 120 kcl.. Men i går kveld kom noen med en fantastisk ide, jeg kan kjøpe kapsler med vanlig svart kaffi, og ta lett kakaopulver nedi. Så i dag har jeg vært og handlet inn det, og nå har jeg nettopp drukket min første kopp. Det smakte..ok.. Prøvde først å ta halve porsjonsposen oppi, men tror jeg trenger litt mer tilvenning før det går an, så i dag ble det hele. Det var litt for søtt. Og litt merkelig. Men koppen gikk ned den. Og jeg ble i tillegg litt kvalm i tillegg, bare et plusstegn 😀 :/ 

Om det er noen som har andre forslag til hvordan kaffe kan forsvinne ned i magen min uten å smake forferdelig og ikke har høyt kaloriinnhold, værsåsnill. Kom med tips 🙂

Reklame

14 kommentarer om “Prosjekt kaffedrikking

 1. Jeg har samme problem. Klarer bare ikke å like kaffi. Drikker av og til kaffe chocolate, men det er altfor mange kalorier i den.
  Kjenner meg altfor godt igjen i det du skriver med å bli sliten av å være så trøtt. Det er noe dritt, virkelig! Når jeg jobbet prøvde jeg alt mulig for å prøve å ikke være så skremmende trøtt. Spiste grønnsaker, energibar, sjokolade, drakk cola, kaffi. Ingenting hjalp. Det eneste resultatet var at jeg la på meg:/
  Håper Kaffi hjelper for deg og at du lærer deg å like det 😉 (Man kan jo lære seg å like ting har jeg hørt.;)

  Liker

 2. Vanlig svart kaffe synes jeg smaker vondt. Men jeg liker caffe mocca, selv om det er mange kalorier i det. Drikker det veldig sjeldent så da er det greit på en måte.

  Liker

 3. Cille: :/ Det er det virkelig.
  Ja, får satse på det, magen er fortsatt full og kvalm etter den metoden jeg brukte, noe jeg dessverre ser på som noe positivt, men det er vel ikke helt bra det heller. Sånn egentlig.

  Liker

 4. Cecilie: Det er det 🙂 Problemet mitt er bare at jeg trenger flere kopper om dagen, så da går det ikke for min del. Men denne «metoden» var faktisk ikke så dum likevel, det å ha lett kakaopulver oppi. Smaken sitter i munnen enda 😉

  Liker

 5. Kjersti: Høres ut som noe som må prøves ut, takk for tipset! Men har du fått noe kontakt med shatteredinpieces forresten? Er bekymra for henne og jeg bor langt vekk og har tatt dobbel dose sovemedisin så nå greier jeg så vidt se det jeg skriver:/

  Liker

 6. Nei. Og jeg kjenner henne ikke utover bloggen. Sendte henne telefonnummeret mitt, men har ikke hørt noe. Vet ikke hvem hun er eller hvor hun bor, så det er lite jeg kan gjøre.. Krysser fingrene for at hun ikke svarer oss fordi hun er på legevakten nå..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s