Kaos


(bildet er tatt i Boston på et college som onkelen min jobber på)

Om et kvarter skal jeg sette meg i bilen på vei mot poliklinikken og samtalen er snart i gang. Nå er jeg så full av angst og spørsmål som jeg spør meg selv men som jeg ikke greier svare på. Hva skal jeg si? Skal jeg si hvordan jeg egentlig har det? Skal jeg røpe hvor stor plass matkaoset tar? Skal jeg spørre hva det er som fucker meg opp nå når stemmene er borte?

I tillegg er jeg et stort spørsmålstegn når jeg står forran klesskapet, greier ikke bestemme meg for hva jeg skal ha på meg. Ikke at det spiller noen rolle, men jeg skifter i vildens sky, og prøver å finne noe som viser hvordan det går…Har alltid endt opp med å ta på meg for store klær som skjuler. Meen. Det er kanskje ikke så lurt. I dag. Hvor mye skal jeg vise? 

KAOS

Reklame

2 kommentarer om “Kaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s