Torsdag og straks avreise til naboby for familietreff

Familietreff om noen timer. Woohoo. Som jeg gleder meg. Jeg tenker på det og angsten fyller meg. For selv om jeg fysisk er der, er jeg ikke der mentalt. Vi er ikke noe nærme resten av familien, altså tante og onkler, bortsett fra tanta mi som bor i USA, og det er jo litt tragisk at den ene personen som ser meg bor så forbaska langt vekke. Jeg regner med at det blir samme regla om igjen i dag, hei, hallo, stirring, og så, ja hvordan går det med skolen din da *lillebror*? Trener du fortsatt like mye? Hva har du tenkt å gjøre nå når du blir ferdig med vgs til sommeren da? 

Ingen spørsmål til meg. Det er greit. Hadde ikke hatt noe å si uansett. Likevel gjør det vondt selv om jeg hater meg selv for at det gjør det.

At jeg har vært i dårlig form siden jeg sto opp, gjør ikke saken noe bedre. Jeg greide å slepe meg inn på badet, på do, og så sto dagens faste veiing for tur. Tallet var mindre enn i går. Gikk inn i dusjen, men det måtte gå fort, for jeg merka at jeg ikke greide å stå oppreist stort lengre. Det ble prikkete syn, og kroppen ble som gele. Snubla inn på stua, tok en cola light flaske ut av kjøleskapet og drakk fra tuten. Hadde ikke ork til å finne et glass. Ble sittende på kjøkkenstolen en stund, helt til jeg innså at jeg måtte få i meg noe mat, hvis ikke svimte jeg av. Det gadd jeg ikke.. Det ble ikke noe mat i går. Jeg greide det ikke. Mamma ringte i løpet av ettermiddagen i går, vil du komme bort en tur til oss? Nei. Har du spist noe da? Jada. HVA har du spist da? Linsesuppe.. Lillebror kom innom litt senere for å hente noe. Har du spist noe? Hva da? Suppe. Hvilken suppe da? Linsesuppe. Vi vil bare dit beste vet du sa han før han gikk. Jeg skjemtes. Fordi jeg løy. Fordi jeg ikke greier å fungere. Fordi alle må sjekke både en og to og tre ganger. Fordi jeg ikke sier sannheten når de spør, jeg vikler meg inn i et spindelvev av løgner. DRITLEI av meg selv.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s