Ain’t no way to live a lifetime

Hørte denne sangen nå for første gang for noen minutter siden, så nydelig og ærlig den var. Ain’t no way to life a lifetime. Ain’t no way to live at all. Beth Hart – Lifetime

I går når mamma hentet meg før vi skulle dra til tante og onkler sa jeg at jeg har bestemt meg for enten å slutte i behandling eller bytte behandler. Det er ikke vits i gå til noen som suger den siste livslysten og håpet ditt ut av deg.  Jeg fortalte litt nærmere noen av sitatene til psykiateren min fra høsten som har gått, og hun ble sint. Sa at neste gang skulle hun og pappa gå istedenfor meg og snakke til han. Jeg pleier ikke sette mamma så stort inn i det vi prater om, ikke i detaljer, men jeg greier ikke mer alene. Jeg er ikke i stand til å kjempe for meg selv.  Jeg takler ikke ansvaret av å skulle si ifra. Si imot. 

Jeg vet at jeg har skrevet det før, men det har brent seg inn i meg, ødelagt mye. For hvis behandler har gitt meg opp, hvorfor skal ikke jeg gi opp meg?

Greier du å føle noe glede får vi ta det som en bonus. 

Jeg sa gråtkvalt, hva er vits i å leve hvis det er dette som er målet? Bonus? Hvilket liv er det? Ain’t no way to live a lifetime. Ain’t no way to live at all.

 

Reklame

8 kommentarer om “Ain’t no way to live a lifetime

 1. Å vennen, er så glad for at du snakket med din mor – og glad for at hun virkelig har hørt deg på ordene du har sagt! Liker ikke behandleren din, men slik er det. Noen gir pasientene sine opp… Jeg ble gitt opp, fikk beskjed om at det var ikke vits å hjelpe meg, for jeg kom aldri til å bli 20. Så økte de det til 25. Men her sitter jeg, 26. Kan ikke si at det er noe bedre, men jeg møter mennesker som blir mine skatter. Det er en mening med det. Noen ville en virkelig ikke møtt, det må jo være en grunn tenker jeg.. Jeg skjønner godt du ikke klarer mer av det alene, jeg håper at du kan få noe tryggere rundt deg, noe mer støttende og forstående! Aldri glem at jeg er her for deg nydelige du ❤

  Liker

 2. apologize: Takk snille deg<3 Du er sterk, utrolig sterk som fortsatt er her, du vet det ikke sant? ❤
  Jeg vet ikke om jeg tørr å håpe, men det er vel det eneste jeg kan gjøre, håpe på at jeg kan få noen som forstår meg bedre, som jeg greier å snakke med, som ikke har gitt meg opp på forhånd.

  Liker

 3. Jeg er så glad for at du fortalte din mor om det og for at hun støtter deg. Du fortjener virkelig å få en ny behandler, som hjelper deg og ser deg, som er en god støtte. ❤ ❤

  Liker

 4. Så flott at du involverer moren din<3 Støtter deg i å bytte behandler…viktig å få god hjelp og støtte:) samt kjemi er alfa omega! Elsker også Beth Hart ❤ Har alle cd'ene og de har hjulpet myyye i tunge perioder…klem til deg

  Liker

 5. ekahm: Ja, fant ut at det kanskje ikke var så dumt 🙂 Har faktisk ikke hørt noe av henne før, men nå har jeg fått helt dilla, skal kjøpe en cd eller to av henne:) Klem tilbake<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s