Mani minutt

Plutselig fikk jeg energi og skulle gjøre alt og ingenting på en gang. Det er noe som skjer sjeldent, men når det skjer, da skjer det. I løpet av de siste to timene har jeg gjort mer enn jeg har gjort den siste uka.

Jeg har rydda, støvesugd, bytta kattesand på kattedoen, lagd til kattemat og hundemat i storboksene fra poser. Badet Tatou, børstet han, prøvd å børste tennene hans, hm, vellykka er jeg ikke sikker på om det prosjektet ble, men det ble gjort ihvertfall. Så har jeg pakket inn julegaver,funnet på julegaveønsker, funnet ut hva at jeg må på kjøpesenteret i morgen, skrevet liste over hva jeg skal kjøpe, liste over hva jeg må huske til tur, og til hytta. Så begynte jeg på nok et prosjekt, noe som jeg skulle ha gjort for leenge siden men ikke har hatt ork til. Har laget til et fotoalbum, både fra Miami 2011, høsten 2011, og London November 2011. Ja, så her går det unna kan man si..

Begynner å roe seg nå, om det er bra eller dårlig vet jeg ikke enda..

Reklame

3 kommentarer om “Mani minutt

  1. Det er godt å ha litt ekstra energi inni mellom. Men du må ikke gjøre så mye at du ender opp med å være mer sliten enn vanlig i mange dager. Det er fælt. Gjør ofte den feilen :/

    Liker

  2. Cille: Spørs om det er forseint :/ Ble så mye på en gang i går kveld, i dag har jeg bare gått rundt i tåka..Men jeg får prøve å tenke positivt, kanskje, forhåpentligvis blir det bedre i morgen..Eller med en annen vinkling, det MÅ det gjøre, for jeg skal opp klokka sju for å nå et fly klokka ni :/

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s