22

I dag må jeg plusse på et år på alderen min, i dag er jeg 22 år. Det er rart, vanskelig og egentlig vondt, men i dag har jeg vært i fornektelse. Shoppingterapi om du vil kalle det det. Har traska rundt på kjøpesenter og i gatene her i Praha fra halv ti i morges og kom inn igjen på hotellrommet nå halv elleve, så jeg har vært opptatt i hele dag, ikke hatt tid til å tenke. Vi har brukt dagen som en vanlig, hvilken som helst dag på tur. Bortsett fra bursdagstelefon fra søs, pappa og lillebror, og ulike bursdagshilsninger type «gratulere med dagen» på facebook av folk jeg en gang kjente men som jeg ikke har snakket fysisk med på år, har det vært lite bursdag. Det er godt, vil ikke tenke, samtidig er det sårt. Lurer på hvordan andre feirer dagen sin.
Men nei, nå skal jeg ikke verken tenke eller skrive noe mer i om det, nå skal jeg være positiv. Praha er en fin, veldig fin og koselig by, spesielt nå når den er pynta til jul, og her er mye å se, både av butikker og arkitektur. Jeg har hatt en ok dag.
Får ikke lest noen av innleggene deres da jeg bare har ipoden min som data og internettet her er veeldig tregt, men jeg tenker på dere og håper dere har det bra!

Reklame

10 kommentarer om “22

  1. Jeg er så glad for at du har hatt en fin dag i Praha. Jeg har tenkt på deg og lurt på hvordan du har det. Jeg må si Gratulerer med dagen, håper ikke det plager deg. Skulle gjerne gitt deg en bursdagsklem ❤ Ha en god natt skjønne du. ❤

    Liker

  2. Sender deg en litt for sen gratulasjon jeg ❤ Feiret ikke dagen min anderledes jeg heller, en helt vanlig dag med litt hilsener og shopping.. 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s