Kjære ekstravakt

Å du kjære ekstravakt, du som har snakket med meg tilsammens i fem minutt, som er innleid i en periode på tre uker fra Sverige, du vet mye du. Da du kom opp og skulle sette injeksjonen nå i kveld, hadde du ikke fått med deg at jeg har vært ute og reist til Praha. Du lurte på om jeg hadde vært en tur ute i byen. Jeg kom hjem fra flyplassen for en halvtime siden. Du vet mye du. Du lurte på hvor lenge jeg hadde vært syk. Jeg ble overlumpa, og måtte tenke meg litt om, jaa, sånn syk, i forhold til medisinen i injeksjonen? Siden jeg var rundt tolv. Det var ungt – Var det dop som gjorde det?(!) Nei, jeg vet ikke hva som utløste det. Du hadde den meningen at jeg burde slutte med injeksjonen, med medisin. Prøve uten. Ja, du vet mye du. Og så hadde du den mening om at jeg snart var klar til å flytte herifra (huset). Du mente det sikkert godt, men fy faen hvor LITE du vet. Og forresten, takk for at du måtte ta fra meg den gode følelsen jeg hadde fått etter og vært på tur. Den følelsen jeg endelig hadde greid å finne, brukt måneder på å lete den fram, men du brukte sekunder på å fjerne den. Takk.  

Reklame

3 kommentarer om “Kjære ekstravakt

  1. Åå vennen, ikke la en dum uvitende dame knekke deg. Som du skriver, hun vet INGENTING om hva DU trenger og hvordan du har det. Så hun kan bare gå å legge seg!! Stor stor klem ❤

    Liker

  2. Jeg skjønner ikke hva de tenker med når de begynner sånn. Klart det er vanskelig, jeg hadde synes det var veldig vondt selv. Blir jo bare helt satt ut og klarer ikke å si noe imot heller.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s