Prague in pictures

 

Sjekk bygningene/arkitekturen. Veeldig fint!

Haha, try and find me 😉

Fineste juletreet jeg noen gang har sett!

Kjempekul skrivepenn (!) Elsker rare ting 🙂

Oops, ble visst litt shopping :O Dette er EN av dagene 😀 Jeg er mange penger fattigere og mange ting rikere, hehe. 

 

Turen til Praha var et fint avbrekk fra den vonde virkeligheten, det er som jeg sa til mamma, takk for at vi dro hit, det minnet meg på at verden kan være vakker. 

Vi traska i gatene og i butikker dagen lang, fra halv ti om morgenen til ti, halv elleve om kvelden. Det var kjekt, men nå er jeg utmattet. Har spist enormt på turen, så er VELDIG spent på tallet i morgen, men det får så være. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle la mat ødelegge denne turen også. Prøvde så godt jeg kunne å ikke tenke noe over det, men kjenner at det er vanskelig. Prøver å tenke på at vi har gått veldig mye, det hjelper iallefall litt. Det blir verre på hytta i jula…

Reklame

4 kommentarer om “Prague in pictures

 1. Så fine bilder, det er så mange flotte bygninger der, de tok helt pusten fra meg. Liker at du har hatt det fint og at du har klart å ikke stresse så mye med maten. Veldig kjekt at du har fått masse nye ting også, det er alltid kjekt med noe nytt.
  Veldig søt hårfarge på den hærlige jenten på bildet 😉

  Liker

 2. Cille: Ja, det er veldig mange fine bygninger, veldig fin og koselig by. Det har vært noen fine dager, så etterlengta, og det var deilig å ikke tenke så altfor mye.
  Hehe, ja det er det 🙂 Gøy å gå i butikker og finne fine og rare ting 🙂
  Takk 😉 ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s