Jul

I morgen rundt klokka elleve begynner vi å kjøre mot hytta på fjellet. Jeg er spent, veldig spent på hvordan det kommer til å bli, i og med at forrige gang jeg var der, for en måned siden var det et helvete. Jeg orka ingenting, lå bare i senga på soverommet, og fikk panikkanfall i skibakken og alt var egentlig bare jævlig. Nå er det i grunnen tross alt jeg som har bestemt at vi skulle feire jul på denne hytta, resten av familien var i tvil, men jeg bestemte. Jo, det skal vi. Det er det som har vært planen i ett år, og det er det som skal gjennomføres. Men det betyr ikke at jeg er mindre nervøs av den grunn. Vil ikke at det skal bli sånn denne gangen også, det er jo JUL. Hipphurra og fyttikatta. Det er jul. Jeg har enda ikke fått noe julestemning, men jeg har gitt opp at den kommer til å komme. Nå skal jeg bare prøve å komme meg igjennom den uten for mange tanker både av den ene og den andre sorten. Krysser fingrene for at det kommer til å bli koselig, at jeg greier å smile, slappe av. Helst at jeg ikke gråter.

Er litt i tvil på om jeg kommer til å ta med meg dataen opp eller ikke, begge deler har fordeler og ulemper. Det er jo internett der, men vet ikke om jeg skal ha internetfri, bare konsentrere meg om det som skjer der og da. Samtidig er det veldig godt og hjelper mye å få satt ord på tankene, så ja. Jeg vet ikke.

                                                                 Ønsker iallefall alle en riktig god jul,

                                                   jeg håper den blir så bra som den kan bli for dere alle! ❤

Reklame

4 kommentarer om “Jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s