Kaaboom

Jeg er i fall, jeg greier ikke se bunnen så jeg vet ikke hvor langt ned jeg kommer til og dette denne gangen. Det verste er at det ikke har skjedd noe, det er ingen «grunn» til at humøret synker. Og synker. Tankekaos. Negativitet. Takk :/

Hvorfor svinger jeg sånn? Må putte på smilet, i dag er det påklistra og brister nesten, men jeg vil ikke ødelegge. Samtidig er det vanskelig å ikke bare falle sammen.. Familien vet ikke noe annet enn at jeg har vært mye på rommet «mitt» og hørt på musikk, vanskelig for de og forstå siden alt var så fantastisk i går. Dermed enda vanskeligere for meg fordi det forventes at jeg skal klare dagen.

Hater meg selv for at jeg spiser, dritredd for at jeg skal miste kontroll igjen, spiser den ene twisten etter den andre og det har blitt noen julekaker også. Har ikke kasta opp på noen uker, men nå frister det veldig å ty til den metoden, men jeg VET at om noen finner ut av det er helvete løs. De vet nemlig ikke om denne delen..at den har kommet igjen. Vel, ett og et halvt år gammel hemmelighet, men jeg vet fra tidligere at det IKKE er akseptert, som sagt blir et helvete om de finner det ut.. Så jeg skal prøve så godt det lar seg gjøre å stå imot. Speilbildet når jeg kledde på meg i sted fikk meg til å bli sint og sto der med tårer i øynene. Faen.

Reklame

4 kommentarer om “Kaaboom

  1. Tenker på deg vennen, vit at jeg er her ❤ Stay strong, du er så ekstremt sterk! Ikke glem det.. Skulle ønskt ikke du svingte sånn, sku ønske humøret ikke var på vei nedover.. Sender deg en stoor klem ❤

    Liker

  2. apologize: Tenker på deg og vennen, har bare ipoden min til å bruke på nettet her på hytta, og av en eller annen dum grunn greier jeg ikke å komme inn på bloggen din med den:/ så vet ikke hvordan jula har vært så langt for deg, jeg håper på at den har vært god mot deg!
    Stor klem tilbake!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s